Усі новини

Інформаційно-просвітницький захід для учнів та вчителів у Бучацькій громаді

Правильне та збалансоване харчування – це запорука здоров’я та довголіття. Воно забезпечує високий рівень працездатності, покращує розумову діяльність, підвищує імунітет, допомагає уникати різних захворювань, підтримувати нормальну вагу.

На виконання пріоритетних завдань Національного плану заходів щодо профілактики неінфекційних захворювань фахівцями Бучацького відділу Чортківського міськрайонного центру ДУ Тернопільський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України Уляна Кланцак та Любов Гринчук продовжується проведення освітніх заходів серед здобувачів освіти навчальних закладів Бучацької ТГ.

Сьогодні, 18 березня, в рамках даної ініціативи фахівці Центру організували і провели інформаційно-просвітницький захід серед учнів і вчителів Жизномирської ЗОШ І-ІІІ ступенів на тему “Основи здорового харчування”:

  1. розібралися детально навіщо харчуватися корисно та збалансовано
  2. навчилися формувати “тарілку здорового харчування”
  3. обговорили п’ять основних принципів здорового харчування:
  • Їж більше овочів!
  • Їж більше фруктів!
  • Пий більше води!
  • Їж менше солі!
  • Їж менше цукру!

Зустріч відбувалася у формі діалогу, учні активно дискутували на теми правильного та збалансованого харчування.

Дані заходи – чергові кроки у напрямку ініціатив щодо формування здорового способу життя серед молоді Бучацької громади.

Поділитися:
Знайти